Търсите техника?

dssale.com banner
След пет години ще се появи летящ автомобил

След пет години ще се появи летящ автомобил

След пет години ще се появи летящ автомобил.

flay-car

Космическият инженер Питър Диамантидис, специалист работещ върху създаването на транспортна sictemy Hyperloop One, той каза, че в момента, няколко фирми се развиват в насока производство на летящи коли. Според Питър, след две или три години в САЩ ще бъдат пуснати първите прототипи на такива превозни средства и на лични безпилотни самолети, способни да носят пътници.

Американския инженер не е откривател, това отдавна е известно, че много компании са активно ангажирани в разработването на личен въздушен транспорт.

Специалистът отбеляза, че в момента  личният въздушен транспорт е изправен пред редица предизвикателства, които трябва да бъдат преодолени. Те включват липсата на лиценза от администрацията на САЩ за гражданска авиация и паркирането на такива превозни средства.

За сега има няколко проекта на летящи коли в света. За два от тях са Google на Larry Page, които са инвестирали повече от 100 милиона щатски долара в две стартиращи компании, които работят по създаването на лични самолети, . Пейдж “не бързам с обявленията”, но сам по себе си финансира тихо развиващите се. Словашката инженери AeroMobil вече започва да събира предварителни поръчки за своята aeromobili, работа, над които ще бъде завършена до края на 2017.

 

Източник: http://earth-chronicles.ru/news/2016-08-11-94978

[Total: 1    Average: 5/5]

[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association