По време на работа на космонавтите в открития космос бяха наблюдавани от НЛО

По време на работа на космонавтите в открития космос бяха наблюдавани от НЛО

НАСА пусна видео с отлично качество, в което се вижда излизането на астронавта на борда на Международната космическа станция в космоса за планираната работа извън Международната космическа станция и ако внимателно  гледате това видео, ще видите една група от НЛО, която наблюдава астронавта как работи.

 

Първата част е оригиналното видео,след което е на  забавен кадър  е направено увеличение на обектите. Първо, една група от много бързи обекти ще се появи в ляво и ще лети точно зад астронавта. След това, на същите обекти се връща  от дясно на ляво. И трябва да се обърне внимание на тяхната траектория на полета, което елиминира възможността, че това са космическите отпадъци.

В пространството, е трудно да се прецени размера на обектите, но ако се съди по факта, че те са осветени от светлина идваща от МКС (Международна космическа станция) разстоянието, на което те летят не е много голямо.

Когато гледаме подобни видео материали ние осъзнаваме , че не сме сами в пространството и то не е безжизнено.  В същото време в нас възникват основни въпроси като :

Признаха ли официално , че не сме единствени в космоса?

Какво е отношението на чуждите цивилизации към нашият вид?

Източник: http://earth-chronicles.ru/news/2016-08-17-95158

 

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Tagged with:

Свързани новини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association