Търсите техника?

dssale.com banner
Тестване на Samsung Galaxy Note 7 с чук.

Тестване на Samsung Galaxy Note 7 с чук.

Представения в началото на месеца смартпад  Samsung Galaxy Note 7 стана първото устройство в света с най-новото закалено стъкло Gorilla Glass пето поколение. От компанията Corning  посочват, че то е 1.8 пъти по-силно от предишното поколение и в повечето случаи може да оцелее при падане върху твърда повърхност от височина 1.6 метра. Тъй като замяната на извит екран в Galaxy S7 Edge струва $ 270, защитната сили на стъкло е огромен фактор. Журналистите вече са получили Galaxy Note 7 и побързаха да се провери как е издържливостта на неговият екран.

Videobloger с XEETECHCARE YouTube канал показа серия от тестове на новия флагман на Samsung. Първо  е показан тест с Galaxy Note 7 , като го хвърлят върху бетона.

 

Вторият тест е направен с помощта на чук. Можете да видите резултатите в следващото видео.

 

Следващият тест за Galaxy Note 7 е направен с изпитания за устойчивост на вода. В този тест, новият смартфон е поставен в леген с вода с Galaxy S7 и iPhone 6S. И въпреки, че в последния не е обявена  официално никаква защита срещу вода, и трите устройства след 10 минути е във водата останаха в работно състояние.

 

Източник : http://4pda.ru/2016/08/17/317670

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

[Total: 0    Average: 0/5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association