Официален релииз на Android 7.0 Nougat

Официален релииз на Android 7.0 Nougat

Операционна система Android 7.0 Нуга

стартира състезанието с IOS 10. В понеделник, 22 август, Google обяви официално новата версия  на новата операционна система. Твърди се, че повечето от грешките и проблемите, които възникнаха по време на пробния период са били фиксирани и версията е стабилна.

Първи Android 7.0 Nougat ще получат,

собствениците на Nexus  телефони и таблети и по конкретно Nexus 5X, Nexus 6, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player и Pixel C. Владельцы Nexus 5. Основното развитие на системата завърши миналата година и от тогава са стабилизирани само грешките в сигурността и някой бъгове.

Една от големите новости в Android 7.0 Nougat

е режим на екрана с много задачи. По този начин смартфона ще може да работи едновременно на екрана с две приложения на веднъж, а също така и в програмите за възпроизвеждане на видео има ускорение и подобрение на картината.

Интерфейсът за уведомителните съобщения също има редица подобрения. Има нов начин за отваряне на съобщенията , като  директно чрез нотификации за приложенията. Тази функция присъства в Hangouts. Новият интерфейс също позволява на приложения да показват повече полезна информация. Също така има и възможност няколко съобщения свързани помежду си да образуват цялостно съобщение.

android

android

Google се е променила начина, по който да се покажат иконите за бърз достъп, като например Wi-Fi или Bluetooth. Сега те ще бъдат показани в един ред в горната част на екрана и ще бъдат много по-малки. За достъп до разширеното меню, можете да кликнете върху специална стрелка. Промените засегнаха и  енергоспестяващи функции като sleep, от сега нататък, тя ще бъде включена по-активно в системата, като  функцията ще работи дори когато екранът на телефона е изключен.

Android 7.0 Nougat

е оптимизиран за устройства с по-слаби “параметри”, също така е използвана и  Java 8 поддръжката на операционната система.

Тази година представянето на новата операционна система успя да бъде направено преди пускането на новата IOS.  Android вече поддържа 400 производители на оригинално оборудване, 500 мобилни оператори и милиони разработчици.

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 3]
Tagged with:

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association