Търсите техника?

dssale.com banner
Тайната на огромните подземни тунели

Тайната на огромните подземни тунели

Подземни тунели се простират от Европа към Турция. Те са най – малко на 12,000 години, и никой не е разбрал кой ги построил и защо? Различни хипотези са били разглеждани до сега,  като че са построени вместо път на повърхността,за пътешествия под земята, но те си остават загадка, защо  е необходимо да се движиш между градовете не на повърхността, а в подземни тунели?

Немски археолог Хайнрих Куш потвърждава, че големите подземни тунели са открити под десетки селища през неолита в целия европейски континент и те все още съществуват дори и след 12,000 години.

“В цяла Европа има хиляди такива тунели. В Германия, ние открихме стотици подземни тунели. В Австрия, ние открихме още повече. Тези тунели могат да бъдат намерени навсякъде в Европа и има хиляди от тях в целия свят, “- каза археологът.

В цяла Европа има хиляди тунели, простираща се от Шотландия до Средиземно море. Някои от тунелите са малки и са около един метър широки, но има и други – огромни.  Повечето от тунели са свързани един с друг, е огромна подземна мрежа.

Но официалната наука не бърза да проучи тези подземни пътища и по принцип не се опитва да се мисли за тях. Може би тези древни структури също отказват да признаят официално историята на човечеството.

tuneli

Как са направени преди 12000 години, ранните хора са били в състояние да  изградят такава мрежа от подземни структури. Какви инструменти и най-важното е защо? Има и подземни градове. Например Кападокия в Турция, която е един невероятен пример за съвършенството на строителни методи на древните ни предци.

Деринкую подземен град, е един от най-големите постижения в подземията

изграден на едно ниво с широка мрежа от тунели. Особенностите на  камъните са, че те са много меки и древните строители трябвало да бъдат много внимателни при изграждането на подземни помещения. Те са разработили такава подземна архитектурна структура, която е позволила на града не падне която съществува и до днес.

tuneli

Интересното е, че църквата не е позволявала да се разпространи информация за тунелите  и е унищожавала всички доказателства за съществуването им. Археолозите казват. че много църкви са построени на входовете на подземни тунели.

Казват, че тези тунели – вратата към подземния свят. Може би те са път към неизвестен подземен свят, скрит в дълбините на нашата планета?

Източник :http://earth-chronicles.ru/news/2016-08-29-95520

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

[Total: 2    Average: 4/5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association