Тъмната страна на най-популярните туристически атракции

Тъмната страна на най-популярните туристически атракции

Ако сте на почивка,вие обикновено се опитват да научат повече за целта на вашето пътуване. Четете лъскави пътеводители и сърфирате в Интернет. Но понякога атракции пазят тайни, които туроператорите  предпочитат да пазят в тайна. След като прочетете тази статия, вие ще бъдете по-добре подготвени за неприятни изненади, а може би ще  изгубите в известна степен вашата наивност.

Всяка точка на планетата Земя

deca

Първото, което искаме да направи публично изявление към жителите на западните страни. Във всяка популярна туристическа дестинация, ако сте видели просяци – деца с увреждания, възрастни жени, на слепите се спрете и  помислете отново, преди каквото и да им дадете. Много често от тази  работа за престъпниците става бизнес. Даването на пари на такива деца , можете да поддържа само системата, за отвличане на деца и използването им за просене.

Забележка: Сюжетът на филма “Беднякът милионер” се основава на реални тъжни факти.

Лувърът в Париж

Лувър

Много от произведенията на изкуството, представени в музея, са били откраднати от родните си страни по време на Наполеоновите инвазия.

Казина

casino

Все повече хора, отколкото може да мисли,  се самоубиват в тези институции. Много казина имат специални екипи, чиято задача е да скрие тялото на посетителите и почисти следите от самоубиството.

Дубай , ОАЕ

dubai

Външно това е блестящ модерен град, но какво се случва зад кулисите и тъмните дела в градът. Например,  градът е изграден и продължава да се гради за сметка на евтин робски труд от Азия.

Забележка: Докато вниманието на международната общност все повече се насочва към този факт, много неща все още не е известни.

Айлфелова кула , Париж

aifelova

Към момента  349 души са извършили самоубийство, скачайки от кулата.

Памплона, Испания

korida

Ако искате да видите окървавени бикове или хора разкъсани от бикове, то това е мястото , тук се случват такива жестокости , който и по телевизията не може да се видят.

Йеллоустоун , САЩ

ieloustoun

Въпреки многобройните указателни знаци тук редовно изчезват  туристи. Причината за това е обикновено дори най-малкото отклонение от маршрута. Най-лошото е, че често пътека върви между топли езера . Къпането в такъв тип езеро е равностойно на смъртна присъда, и това се случва по-често, отколкото човек би си помислил.

Гиза , Египет

svinks

Избягвайте пътуване с камили. Някои водачи на камили може да  ви отведът в пустинята на “красива гледка”, само за да  изтръгнат пари от вас.

Забележка: Възможно е също известните трикове, като например, да се повозим на камила за $ 15, и да слезете от камилата – вече 200.

Река Ганг, Индия

gang

Ако се вгледате внимателно,  реката е пълна с изпражнения и трупове на хора и животни.

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-08-30-95554

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

 

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association