Търсите техника?

dssale.com banner
В Житните поля  във Великобритания провинция се появи свастика   (ВИДЕО)

В Житните поля във Великобритания провинция се появи свастика (ВИДЕО)

Кръг широк сто и осемдесет фута с изобразена нацистка свастика се появи на поле в Уилтшир, върху житни култури. Подобни фигури са мистериозни и предизвикват в теоретиците на конспирации (изненади) и спекула за извънземна намеса.
От 1960 г. насам, явленията са били публикувани от някои конспиратори като доказателство за съществуването на извънземни, но наблюдения на подобни явления  в различни видове култури датират още от 1600 година.

Фермерът, който обработва земите в Beckhampton, в района на Ейвъри, заяви, че е шокиран да открие рисунката, която се е появил за една нощ, като каза, че не го е направил и не е дал  на никой друг разрешение да прави подобни рисунки.

 

 

Местния  изследовател Хю Нюман, като разбра се втурна към мястото, за да направи уникални кадри от кръга на реколтата, след като видял пост в Facebook .

“[Фермерът] не говори много с мен, но се засегна от символа и усетих негативизъм, когато  разбра на какво прилича рисунката”, каза Нюман заDaily Mail.

Този символ всъшност е положителен и символ  използван от древните в будизма и индуизма. Той  е бил използван 5000 години преди Адолф Хитлер го прие като отличителните знаци нацист.

svastika

От 1930-те и 40-те години, символът се превърна в синоним на антисемитизъм и крайно десния екстремизъм. Въпреки това, в древен санскрит, на “Свастика” символизира благополучие, както и е символа на слънцето.

Той бил приет от някои западни страни в началото на 20 век, като символ на късмет, но с  обърнат и извит  ъгъл от 45 градуса.

willshere

Разликата между двата символа е, че древният символ има точки в пролуките между редовете и има кръгли ръбове, в сравнение с тъпи ръбове, използвани в нацистка свастика.

Това не е първият път, житните кръгове са се появили за една нощ в Уилтшир. През изминалата година, е имало най-малко три докладвани случаи на явленията, наподобяващи астрологически рисунки.

Източник : https://www.rt.com/uk/357908-nazi-alien-crop-circles/

caffestore

[Total: 1    Average: 4/5]

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association
%d блогъра харесват това: