В Житните поля  във Великобритания провинция се появи свастика   (ВИДЕО)

В Житните поля във Великобритания провинция се появи свастика (ВИДЕО)

Кръг широк сто и осемдесет фута с изобразена нацистка свастика се появи на поле в Уилтшир, върху житни култури. Подобни фигури са мистериозни и предизвикват в теоретиците на конспирации (изненади) и спекула за извънземна намеса.
От 1960 г. насам, явленията са били публикувани от някои конспиратори като доказателство за съществуването на извънземни, но наблюдения на подобни явления  в различни видове култури датират още от 1600 година.

Фермерът, който обработва земите в Beckhampton, в района на Ейвъри, заяви, че е шокиран да открие рисунката, която се е появил за една нощ, като каза, че не го е направил и не е дал  на никой друг разрешение да прави подобни рисунки.

 

https://youtu.be/n0Yc9ltuV1g

 

Местния  изследовател Хю Нюман, като разбра се втурна към мястото, за да направи уникални кадри от кръга на реколтата, след като видял пост в Facebook .

“[Фермерът] не говори много с мен, но се засегна от символа и усетих негативизъм, когато  разбра на какво прилича рисунката”, каза Нюман заDaily Mail.

Този символ всъшност е положителен и символ  използван от древните в будизма и индуизма. Той  е бил използван 5000 години преди Адолф Хитлер го прие като отличителните знаци нацист.

svastika

От 1930-те и 40-те години, символът се превърна в синоним на антисемитизъм и крайно десния екстремизъм. Въпреки това, в древен санскрит, на “Свастика” символизира благополучие, както и е символа на слънцето.

Той бил приет от някои западни страни в началото на 20 век, като символ на късмет, но с  обърнат и извит  ъгъл от 45 градуса.

willshere

Разликата между двата символа е, че древният символ има точки в пролуките между редовете и има кръгли ръбове, в сравнение с тъпи ръбове, използвани в нацистка свастика.

Това не е първият път, житните кръгове са се появили за една нощ в Уилтшир. През изминалата година, е имало най-малко три докладвани случаи на явленията, наподобяващи астрологически рисунки.

Източник : https://www.rt.com/uk/357908-nazi-alien-crop-circles/

caffestore

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association