Bugatti се върна към идеята си да пусне в серийно производство супер седан

Bugatti се върна към идеята си да пусне в серийно производство супер седан

Ръководителят на  компания Bugatti  съобщи, че отново се завръща обсъждането на проекта за развитие на сериен supersedan Galibier, Волфганг Дюрхаймер за Autocar.

“Аз все още съм пристрастен към тази кола, защото има редица революционни решения, които никога не са били приложени към производствените модели,” – каза Дюрхаймер.

Bugatti Galibier се очаква да бъде изграден на модернизираната версия “фолцвафенското” MSB модулно шаси, което ще стои в основата на новото поколение на Porsche Panamera. В допълнение, на същата платформа ще продължи да се изграждат фирмените Bentley модели. Bugatti Galibier ще бъде в състояние да се конкурира за клиенти  на Rolls-Royce Phantom, който ще се появи през 2018.

bugattia

Прототипът Bugatti Galibier  направи своя дебют през 2009 г., а две години по-късно ръководството на “Бугати” даде “зелена светлина” проекта да продължи развитието на модела в пазарна реализация. През 2013 г., компанията реши да се откаже от тези планове, като искаше да се съсредоточи върху създаването на наследник на Veyron hypercar – купе Хирон.
Сега Дюрхаймер заяви, че сериен Galibier е “един от четирите стратегически бъдещите продукти на компанията, за които той все още не желае да говори.”
Според неофициални данни,  Bugatti може да бъде удължен Голям Electric Utility, която ще се превърне в идеологически наследник на класическия модел на Type 41 Royale. Този модел е проектиран, за да се конкурира с офроуд превозни средства Rolls-Royce, понастоящем известен под вътрешното наименование Project Кулинан.

Източник :http://motor.ru/news/2016/08/29/newgalibier/

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association