Очистване на организма от токсини с кедъров терпентин

Очистване на организма от токсини с кедъров терпентин

Човешкото тяло не е съвършенно. Под влиянието на токсини в замърсената храна и лошият въздух,е предпоставка за развитието на десетки различни заболявания. За да ги преодолеете и да си възвърне здравето е напълно възможно, без да се прибягва до лекарства. За това може да  ви помогне да борова смола.

Съставът на маслото

Натурално масло “Royal с кедъров терпентин” нежно почиства организма и може да бъде използвано с цел предпазване на здравето . Този продукт не съдържа един, а цяла гама от масла:

• Белият трън;
• кедрово дърво;
• лен;
• морски зърнастец;
• орех.

В състава на веществото има и част от прополис – естествен антисептик.

Плюсове

С него вие ще подобрите здравето си и ще се освободи от тежестта на хроничните заболявания. Това чудо продукт на клетъчно ниво, активира процеси за възстановяване на органи, придружени от премахването на токсини – радионуклиди, соли на тежки метали.

smola

Практиката показва, че  масло от ядки на бор с терпентин укрепва имунната система, помага за успокояване на нервите и стимулира кръвообращението. Прочистване на тялото на този продукт подобрява еластичността на кръвоносните съдове и актуализиране на черния дроб. Благодарение на маслото няма нужда от  посещение при лекар за лекуване на язва, гастрит, хепатит.

Дозирането

Вземането на масло с терпентин е най-добре сутринта – половин час преди закуска. Начална дозировка – една капка вещество. Всеки ден, броят трябва да се увеличава с 1 капка, до достигане на доза от 40 капки, след което е необходимо постепенно да го намалите. Общият цикъл  на пречистването отнема около 80 дни.

Терпентин има специфичен вкус. За повечето хора това е добре, но ако процесът на дегустация на маслото наистина не ви харесва, го приемайте с малко количество вода.

Трябва да се помним

При почистване с кедър е  нужно на тялото да приема здравословна храна – това ще ускори отделянето на токсини и примеси. Откажете се от месото или се опитайте  поне временно да се придържате към стандартите на вегетарианството. Също така, е необходимо да се увеличи количеството на консумация на чиста ви вода, доколкото е възможно, чрез замяна на чай и кафе.

Тестване за алергии

В редки случаи, хората са показали алергична реакция към кедъра. Проверете дали се понася добре от организма ви, като е капнете няколко капки масло върху предмишницата.  Ако кожата се оцветява в червено, това означава, че сте алергичен.

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-09-03-95744

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association