Apple рестартира проекта Titan

Apple рестартира проекта Titan

Apple затвори няколко отдела във  който се извършваха разработки нова кола. В същото време десетки служители са били уволнени. Това съобщава вестник  The New York Times. От повечето служители на Apple Съобщава се твърди, че освобождаването им се дължи на “рестартиране” на проекта. По мнението на експерти на вестника, управлението на  “Apple ” Corporation показва с този си ход  проблемите по проекта Титан. В този случай  от Apple отказват да коментират.
 
По-рано беше съобщено, че само в една част от проекта Титан участват 600 експерти. Сред тях са бивши служители на Tesla Motors, Ford, Daimler и General Motors. В The New York Times също се говори за някои от положителните точки. Твърди се, че Apple е постигнала известен напредък към осъществяването на проекта Титан. На този етап има няколко прототипа на автомобили, които вече се тестват в специални затворени помещения.
 
Имайте предвид, че компанията “Apple” никога не е потвърдила развитието на собствените си автомобили. За формата на колата, можем да съдим само от оскъдните сведения, изтекли в медиите. Според тях, електрическия автомобил ще бъде подобен на миниван. Някои експерти смятат, че електрическата кола ще бъде напълно автономна, но след това стана ясно, че Apple са избрали пилотирани автомобили (безпилотен вариант може да  се появи по-късно). Що се отнася до времето на представяне на автомобила според последните доклади, Apple-Автомобилът трябва да бъде представен през 2021.
 
Apple е ще трябва да се бърза, защото сега много компании работят върху “колата на бъдещето.” Значителен напредък, постигнат по този начин Google. Скоро първото производство безпилотни guglomobili може да се появи по обществените пътища.
 
Дори ако Apple автомобил ще се появи преди очаквания период, той ще има много голяма конкуренция на пазара. Електрическата количка, вероятно няма да е “революционна” От техническа гледна точка  е малко вероятно да бъде по-евтина, отколкото тези на конкуренцията. В същото време е ясно, че има хора, готови да платят за Apple-Автомобил еднократна сума.

Източник : https://naked-science.ru/article/sci/apple-perezapuskaet-proekt-titan-smi

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Tagged with:

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association