Учен инжектира древни бактерии, за да “удължат живота”

Учен инжектира древни бактерии, за да “удължат живота”

Преди една година на началника на отдела на геокринология отт Геоложки факултет на Московския държавен университет Анатолий Брюшко се е инжектирал древни бактерии на възраст на 3,5 милиона години. Опитът му е имал за цел , ” да се удължи живота.”

Въпреки абсурдността на твърдението, има все още обосновка на акта на учения, Той наскоро съобщи за повишен тонус на здравословното си състояние.

Анатолий Брюшко твърди, че мястото, където е била открита древна бактерия, намираща се в Якутия, в замръзналата земя,  е обитавана от древните хора, които са били в състояние да живеят необичайно дълго време в сравнение със своите съседи. Естествено, веднага се инжектирал с непознатата бактерия. Първите тестове са проведени върху гризачи. След инжектиране на бактериални щамове на старите гризачи започнаха да се чувстват по-добре и дори успяха да родят здраво потомство. Освен това, инжектирането на бактерии  в зърнени култури стимулира растежа и дава устойчивост растения независимо от условията на околната среда.

Ученият съобщава, че сега той се чувства много по-добре, отколкото в миналото, и вече не се уморява, и има подобрена производителност.

“Всичко е наред и това беше изненада, която  не мога да опиша. Струва ми се, че след опита съм състояние да работя много по-дълго, без проблеми. Но ми се струва, не е толкова интересно, колкото възможност да се изследват механизма на тази изненадваща продължителност.

Какво става, ако ние по някакъв начин наистина сме намерили как клетката да не остарява?

Тогава бихме могли да използваме тези ресурси  насочени и към увеличаване на средната продължителност на живота от 20%, или толкова, колкото искаме, “- каза Анатолий Бюшко.

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-09-12-96007

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association