Dell представи 34-инчов извит монитор UltraSharp U3417W

Dell представи 34-инчов извит монитор UltraSharp U3417W

Супер широк извит монитор Dell UltraSharp U3415W (който, между другото, е преминал през нашите лаборатории) доказа, че е доста популярен, така че компанията реши да продължи серията и пусна актуализиран модел U3417W. Устройството получи извит 34-инчов екран с IPS матрица и резолюция WQHD 3440 × 1440 пиксела (съотношение на размерите – 21: 9).

dell-monitor

Сред основните нововъведения в сравнение със своя предшественик може да се нарече нов дизайн с тънка рамка – полезна промяна за любителите на конфигурации с няколко монитора. Dell също подобрява стандартите, поддържани от входните сигнали: мониторът е оборудван с конектори DisplayPort 1.2, Mini-DisplayPort 1.2, два HDMI 2.0 и DisplayPort 1.2 изход за организацията на серийна връзка. Има сплитер USB 3.0 стандарт.

dell-monitor

В допълнение към тези характеристики на екрана трябва да се спомене ниво на яркост от 300 кд / м2, контраст 1000: 1, 60 Hz честота и време за реакция от 8 милисекунди (в “бързо” режим – 5 мс). Както може да се види от тези цифри, дисплеят е малко вероятно да привлече любителите на динамични игри.

dell-monitor

Има антирефлексното покритие е без трептене и ComfortView технология,

за да се намали умората на очите може да привлече тези, които трябва да прекарват много време в монитора (например в офиса). Дизайнери и графични специалисти ще оценят този дисплей монитор с 1.07 милиарда цвята.

dell-monitor

Трябва да споменем и 18-ватови вградени говорители, 3.5 мм аудио изход и стойка с настройка на височината, наклона и завъртане, както и препоръчителната цена на Dell UltraSharp U3417W на пазара в САЩ в размер на $ 1.200.

Източник :http://www.3dnews.ru/939025

caffestore

Loading

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4.5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association