Google отвори достъп до технологията за машинно обучение за всички желаещи

Google отвори достъп до технологията за машинно обучение за всички желаещи

Интернет гигантът обяви откриването на публичния достъп до собствената си платформа за машинно обучение, която позволява на разработчиците да създават иновативни продукти с използване на невронни мрежи.

Google откри своя Claud за машинно обучение за всички в публичното пространство на своята бета версия. Заслужава да се отбележи, че тази услуга е предварително достъпна само за някои потребители в редакцията на алфа. Нов инструмент от Интернет гигантът ще подобри всякакви приложения и програми, които са създадени от разработчиците в света.
 
В своя блог, представители на Google казаха как Airbus е оптимизирала системата си за отбрана и космически системи за изследвания, използващи машинно обучение Claud от Google. С новия инструмент служители на Airbus успяха да подобрят функцията за автоматично откриване и коригиране на сателитни снимки. “Cloud учене от машина ни даде възможност да се подобри точността и бързината, с която ние анализираме изображения, заснети от нашите спътници. Възможно е да се решават проблеми, които са съществували в продължение на много десетилетия, “- каза един от служителите на компанията Airbus.
 
Докато тази новина може да повлияе на развитието, по-специално на стартиращи фирми днес, постиженията на Google в развитието на машинно обучение могат да се отразят абсолютно във всички сфери на човешката дейност. Изкуствен интелект технологията не само доказа своята ефективност при решаването на всички възможни проблеми. Така че, с помощта на собствената си система за машинно обучение на Google, може да се намалят разходите за предоставяне на електроенергия на своите сървъри.

1_162
 
Заслужава да се отбележи, че в допълнение към откриването на универсален достъп до обучение чрез машина , Google ще обучава специалисти в тази област. Всеки потребител, който се интересува от използването на изкуствен интелект от Google, ще бъде в състояние да се свържете с инженерите на компанията, за да получат необходимите знания.

Източник :https://naked-science.ru/article/hi-tech/google-otkryl-dostup-k-tehnologii

caffestore

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association