Търсите техника?

dssale.com banner
Как ще умре нашата галактика?

Как ще умре нашата галактика?

Експерти в Колумбийския университет показаха  как животът на Земята ще изчезне, а след това и нашата галактика. Оказва се, че по стандартите за космически Млечен пътят е дълъг.

https://youtu.be/E6aqrwpyFvs

Теория за Големия взрив, която обяснява началото на Вселената не и единствената космологичен модел. Според нея, след  като Големия взрив образува облак от прах и газ, от който се е образувала Вселената девет милиарда години.

Земята се намира в слънчевата система, а слънчевата система  в галактиката Млечния път, кочто е част от Вселената. Всички обекти се движат и си взаимодействат един с друг.

Преди няколко десетилетия, учените открили, че нашата галактика се движи към галактиката Андромеда при висока скорост. Техният сблъсък ще се случи след 2,5 милиарда години, след което двете галактики ще престане да съществува.

Въпреки това, населението на Земята да не се притеснява, че животът на планетата ще изчезне скоро. Според учените след 1 милиард години Слънцето ще заблести твърде много  и ще повиши топлината, поради което водните запаси в света ще изчезнат, а заедно с тях – и всички живи организми.

s60370653

По-късно Слънцето ще се разшири, за да станете сто пъти голямо по обем и  ще се превърне в червен гигант, след което ще погълне другите небесни тела, разположени на близко разстояние от него. След това звездата ще се свие и ще  се преврне в бяло джудже.

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-10-06-96833

caffestore

[Total: 1   Average: 5/5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association