Google Home

Google Home

Home Google – предефиниране на Nexus Q с поглед към Amazon Echo.

Google отдавна полага усилия за изграждане на интелигентен дом екосистема и най-накрая разкри устройството, което е много подобно на Amazon Echo, като функционалност и производителност. Смарт колона та от Google Home получила името си от призванието си да стане център на умен дом. Компанията анонсира устройството по време на конференцията Google I / O.

В централната част на логика на устройството изпълняват обичайните потребителите на Android, но но е доразвит с интелигентен Google Assistant с набор от интегрирани интернет услуги, включително YouTube Музика, Spotify, Pandora, Google Play Music, TuneIn и iHeartRadio. За сравнение: Amazon Alexa поддържа повече от 3 милиона услуги, но Google обещава скоро да представи съответния API за разработчиците на трети лица.

Горната част на високоговорителите представи сензорен панел, който се крият и светлини. Voice Assistant може да бъде ползвана като марка израза «OK Google» с докосване на сензорния панел – по същия начин, можете да спрете възпроизвежданетона звук и сигнали.

google-home
Във вътрешността на колоната има три активни многопосочни Hi-Fi високоговорители, които обхващат широк честотен диапазон (ако приемем, че едната страна на дома ще се обърна към стената и включено в контакта). Можете чрез премахване на долната част на тялото – дизайнерско решение изпълнява на Google, за да се даде възможност на потребителите да изберете кой от говорителите с седем цвята д апозлвате. Може би в бъдеще ще има нови възможности за проектиране, включително дизайна на устройството.

https://youtu.be/nWiIWyCeZso

Разбира се, Google Home може да работи като Chromecast Audio устройство, което ви позволява да пускате на колоната музика с мобилно устройство или браузър Chrome. В комбинация с чара Chromecast устройство може, например да произведе картина от YouTube или изходни снимки от Google снимки на телевизора.
В допълнение, Google Home може да взаимодейства с термостат, детектори за дим, и камери за наблюдение Nest, осветление Philips Hue, екосистемите умните неща Samsung SmartThings и стандартно взаимодействие с устройства и интернет услуги IFTTT. Накрая, устройството поддържа безжични говорители от Philips, Sony, Toshiba, Vizio, Bang & Olufsen за възпроизвеждане на звук, Harman Kardon и LG.

Сред вградени възможности са също се планират задачи и напомняния, работещи с будилник и таймер, гласови игри, звук, новини и други .

Google HOME ще е на пазара в САЩ и  ще струва $ 130 с полу YouTube Red абонамент. Предварителните поръчки вече са отворени, а доставките ще започнат след 04 ноември.

Източник :http://www.3dnews.ru/940478

caffestore

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Tagged with:

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association