Търсите техника?

dssale.com banner
Революционни  технологии в гримирането – Печатане на изкуствена кожа

Революционни технологии в гримирането – Печатане на изкуствена кожа

Японската корпорация Panasonic напечата изкуствена кожа.

Японската корпорация Panasonic е подобрило прототип на своето “интелигентно” огледало. На международното изложение CEATEC 2016 за електрониката, които се провежда тези дни в Япония, производителят представи ново решение, което буквално може да се отпечата перфектна кожа за неговия собственик.

Panasonic инженери допълват съществуващия прототип на огледалото с фундаментално нов софтуер и специални козметични принтери.

Първо, системата сканира лицето на субекта и анализира как тези или други кожни области отразяват и поглъщат светлина. Тази технология позволява да се идентифицира всеки, дори незабележимите за око несъвършенства: бръчки, пори, зачервяване, сухота, възрастови петна, лунички, и така нататък. Проблемните области са подчертани на лицата от отражение в различни цветове. В този процес системата “решава” с какво козметично или хардуерно средство да помогне за решаването на всеки един от проблемите. И най-важното, липса на противопоказания, системата може веднага да отпечата специален козметичен “слой”, които са идеални за тонуса на кожата си и да помогне да се скрият очевидните недостатъци.

s42616982

След натискане на бутона “Печат” на огледало, на повърхност на специален принтер излиза изделие от най-добрите противоалергични субстрати материал. Мястото на маската леко надвишава размера на проблемната област. Плътно покриващ лист импрегниран с козметични средства, за да се изправи лицето и да е готово за грим – въз основа на временни татуировки. Козметичният състав не само скрива несъвършенства на кожата, но и овлажнява. След това е лесно да се измие с вода, ако е необходимо.

В Panasonic сме уверени, че новото решение ще бъде особено  търсено в медицинска козметология – например, за гримировки на белези и рождените белези и татуировки.

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-10-12-97035

Shishe.bg

[Total: 1    Average: 5/5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association