Търсите техника?

dssale.com banner
Двигател нарушаващ законите на физиката

Двигател нарушаващ законите на физиката

Учен патентова двигател нарушаващ законите на конвенционалната физика.

Британецът Роджър Scheuer,  изобретател на двигателя Emdrive, патентована нова версия на устройството. Изобретението до този момент няма обяснение от конвенционалната физика и нейните закони.

Патентованата модификация от Scheuer на EmDrive  се различава от предишните версии на  машината с двойка на свръхпроводими планки. Според учения, това може да намали относително за обикновения наблюдател, като промени честотата на електромагнитната вълна, която се разпространява в кухината на двигателя и по този начин да се увеличи тягата на EmDrive.

Двигателят EmDrive е устройство изработено с  магнетрон (генериращ микровълни) и резонатор (натрупване на енергия от техните вибрации). Външно, устройството прилича на кофа от едната си страна. Този дизайн позволява, според Scheuer, конвертирате излъчването в тяга.

Развиваната тяга от EmDrive е описана подробно в теория на сайта http://www.emdrive.com/theorypaper9-4.pdf. От кухината на мотора, излъчването на фотони или други частици, които не са фиксирани се улавят и това прави възможно появата на сцепление и запазване на импулса.

EmDrive

Законите за запазване на импулса са резултат от свойствата на пространство-времето и симетрията. Например, законът за запазване на импулса е отражение на хомогенността на пространството – равностойността на неговите свойства, независимо от избраната точка в него и закона за запазване на енергията – хомогенността на времето.

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-10-25-97482

caffestore

[Total: 1    Average: 5/5]
Tagged with:

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association