Търсите техника?

dssale.com banner
Нибиру ще причини необратими промени в света през 2017 г.

Нибиру ще причини необратими промени в света през 2017 г.

Изследователите, които изучават въпроси свързани с Planet X или както я наричат Нибиру заявиха, че тази загадъчна планета неумолимо приближава Земята и през есента на 2017 г. ще настанат неочаквани промени на нашата планета, защото въздействието на Нибиру, ще има катастрофални и необратими промени за Земята.

Експертите смятат, че сега на Земята има значително влияние от Нибиру, което забавя нашата планета с 1 градус на ден, а от 13 септември 2017 тази цифра ще достигне 25 градуса.

Приближаването на Planet X, ще доведе до смяната на полюсите на Земята, което ще доведе до катастрофално топене на ледниците и невероятно покачване на глобалното морското равнище. Огромни вълни с височина повече от 100 метра, ще паднат върху континентите и ще унищожат всички живи същества.

Земята ще се разтърси от мега-земетресение с магнитуд които ще е по-голям от 11 по скалата на Рихтер, а на повърхността на планетата ще вилнеят гигантски бури и урагани, силата на  ветровете ще бъде огромна и разрушителна. Всички вулкани ще изригват наведнъж на планета , включително известния Йелоустоун супер вулкан. Топлото течение Гълфстрийм ще спре и на света ще започне ужасен ледников период.

Всъщност, ако един от полюсите  се промени е достатъчно нашата цивилизация да престане да съществува. По отношение на Планетата Х (Нибиру), които наскоро учените са открито осмивани самата възможност за съществуването й, но сега някак си всички изведнъж спряха смехът си и развълнувано съобщиха за откриването на 10-та планета, която всъщност е там и влияе на цялата слънчева система и дори на слънцето.

Нубиру

Но остава един въпрос, ако наистина планетата Нибиру ще  обърне полюсите и нашата цивилизация ще престане да съществува, какво да правя? Съществува мнение, че плановете за колонизирането на Марс и Луната не се появяват изведнъж, а не само за елита на нашия свят, просто отдавна знаят за съществуването на реална заплаха от Нибиру и  се подготвят спасителни опции за богаташите.

Какво да правят простосмъртните ние? Според легендата на шумерската цивилизация, която е в контакт с жителите на планетата Нибиру – анунаките, преди хиляди години, те имали изключително модерна технология, за да се сведе до минимум въздействието на своята близост до планетата Земя. Надяваме се, че на Планетата Х, все още е налице разумна цивилизация, която контролира своя полет.

Нека елитът се маха на Марс и ние сме с вас, изчакайте пристигането на извънземната раса. Кой знае, може би ние не сме в очакване на края, а в разцвета на нашата цивилизация с помощта на разумна извънземна раса …

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-10-25-97500

Крис сервиз

Крис сервиз

[Total: 8   Average: 3.3/5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association