Apple пусна IOS 10.1 с портетен режим на камерата за iPhone 7 Plus

Apple пусна IOS 10.1 с портетен режим на камерата за iPhone 7 Plus

Apple пусна най-новата версия на мобилната операционна система IOS 10.1.

Тази актуализация, както се очакваше, фиксира няколко грешки, подобрява производителността и подобрява производителността на приложенията. Основното нововъведение е появата на т.нар портретен режим за камерата на iPhone 7 Plus, която позволява ефективно да замъглите фона около обекта.

iphone-7-plus

Създаването на такива снимки е възможно благодарение на смартфона, който е с двойна камера с широк ъгъл и телеобектив. Благодарение на това, iPhone 7 Plus може да  определи дълбочината на девет нива, а след това чрез специална софтуерна технология размива на заден план. Между другото, въпреки това, което се нарича портретен режим, той е подходящ не само за фотографии на хора. Тези, които вече са успели да направят оценка на нова функция, имайте предвид, че тя също така ви позволява да правите снимки на животни, както и на различни предмети.

iphone-7-plus

Припомняме, че този нововъведението е пуснато  заедно със смартфона, но бета версия е достъпна от края на септември. И сега работата по иновациите все още не е завършена: Apple посочва, че в близко бъдеще  функция ще бъде подобрена. В допълнение, ще получите по-добра снимка всяка друга.

Заслужава да се отбележи, че имената на хората в приложението “Фото” сега ще бъдат съхранявани в архиви iCloud и върху съобщенията вече ще могат да бъдат повторно възпроизвеждане ефекти,  за тях стана достъпна опция “Намаляване на движение.”

Източник : http://www.3dnews.ru/941533

Shishe.bg

Loading

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Свързани новини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association