AirSelfie – джобен безпилотен самолет за селфи!

AirSelfie – джобен безпилотен самолет за селфи!

На платформата Kickstarter платформа за няколко дни се набраха пари, за летяща компактна селфи камера AirSelfie. тя ще бъде пусната в продажба през пролетта на 2017.

Екип на стартиращо предприятие от Лондон решиха да се финансират, чрез груповото финансиране за набиране на средства за масово производство на мини-quadrocopters за селфита. За по-малко от една седмица те са успели да привлекът необходимата сума за реализацията на проекта от € 45 000. 

Какво привлича толкова хората към проекта AirSelfie ?

 
AirSelfie е безпилотен самолет, оборудван с камера, която е в състояние лесно да се побере в джоб (размери – 6,7 х 6, 4 х 1 см.). Устройството тежи около 50 грама. Той е оборудван с набор от сензори, безжичен адаптер Wi-Fi, 4 GB вътрешна памет и батерия от 260 мАч (тя издържа в продължение на 3 минути от стартиране на снимането).
 airselfie
Дронът е способен да достига до височина от 20 метра и да правите снимки на вас и вашите приятели. Снимките от камерата са резолюция е 5MP. Има и поддръжка на видео запис.
 
Летящата AirSelfie камера е свързана със приложение, което позволява потребителите на устройства, да гоинсталират на смартфон базиран на Android или IOS операционна система.

Схемата за получаване на изображения с помощта на летящ дрон с камера е както следва:

първо, потребителят настройва  машината и чрез телефона е позиционира под желания ъгъл. След тази настройка, започва обратното броене на таймера , който е активиран. След това можете да премахнете вашия смартфон и да заеме позиция за снимка.

 
Инженерите също са предвидени специален вид заряд на батерията, който ще способен да увеличи капацитета до 20 пъти на AirSelfie , но за това ще трябва да плащат допълнително.
 
Благодарение на успешната кампания на Kickstarter разработчиците са готови да доставят първите образци за селфи на техните собственици през март следващата година. Цена AirSelfie около € 180.

Източник ; https://naked-science.ru/article/concept/airselfie-karmannyy-dron-dlya

cоffestore

 

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association