Mercedes-Benz Actros: най-хубавият дом на колела

Mercedes-Benz Actros: най-хубавият дом на колела

Модерна къща на колела – е не само компактно малко място, но най-вече на транспорта, способен да се пренесе навсякъде бързо и удобно. Особено, ако това е Mercedes-Benz.

kemper

Този тип превозни средства обикновено предизвикват асоциации с огромни тромави вагони, които са едва в състояние да се возят. Но белгийската компания STX Motorhomes въвежда радикално нова концепция на този вид транспорт. Тяхната визия може значително да подобри имиджа на кемперите.

kemper

8_actros_truck

STX Motorhomes e в състояние да използва своето ноу-хау, за да се развие висококачествен и луксозен автомобил. Всички модели на компанията са проектирани и построени в същия стил, с плавни линии и атрактивен дизайн. Донасящ радост от кемпера STX Motorhomes ще бъде добър компаньон на пътника.

kemper

actros-8

Интериорният дизайн е вдъхновен от украса на частни самолети и класически дизайн контраст. Ценни видове дърво добавени елементи влакна от кожа и въглеродни. Доминиран от благородни и високо качество на материалите. Крайната цел на концепцията е да се осигури най-добрите мобилни къщи в света.

kemper

actros-12

STX Motorhomes проектът е много просторен, с “умни” оформление и повече пространство за лични вещи и багаж. В зависимост от избора на моделите на основните камиони са на разположение в много модификации. Популярен избор – STX Mercedes Actros. С мощен двигател от 510 к.с. Това е може би една от най-мощните достъпни машини. Той разполага с луксозен санитарен възел, голямо двойно легло и просторен хол с напълно оборудвана кухня.

Източник : http://www.novate.ru/blogs/221116/38922/

cоffestore

 

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association