Сензация! Скоро ще бъде възможно зъби да растат отново на всяка възраст!

Сензация! Скоро ще бъде възможно зъби да растат отново на всяка възраст!

Едно невероятно откритие на професор по стоматология в Колумбийския университет в САЩ шокира света на науката!

Оказва се, че зъбите могат да растат във всяка възраст. Това ще ни позволи да се направи без импланти и неудобни протези.

Проблемът е, че имплантирането на имплантите изисква нееднократно посещения при лекар и често е придружено от болка, дискомфорт и възпаление … Но професор Мао отиде в другата посока! Сега може да ви израстат вашите собствени зъби!

В продължение на много години в източниците медии периодично има съобщения, че стана възможно да растат зъбите на мястото на загубени или повредени. Това, разбира се, не може да остане безразличен към хората, за които липсата на зъби се е превърнала в проблем. Какво се случва в тази област, наистина?

Как да растат зъбите?

Лекарят е разработил технология , която кара зъбът да расте директно в празните алвеолите и този метод е революция в света на стоматологията.

Джереми Мао прави всичко от естествени материали, изработени от хром, който е оформен като истински зъб, и го сложил като фактор на растежа. Чрез опити на животни той имлантира зародиша на такъв зъб в празната алвеола. Порестата структура на рамката оставя стволовите клетки на животното да мигрират към този дизайн.

Като цяло, след 9 седмици в субектите са израснали зъби, които са перфектно привикнали с възстановяването на пародоното сухожилие.

зъби

По методиката на Мао в челюстта на пациента ще се имплантирана носеща конструкция от капролактон и хидроксиапатит, които са биосъвместими полимери. Тази рамка се получава по метода от триизмерен печат, дизайнът осигурява изобилие напълнена със специфични вещества каналчетата 200 микрона в диаметър, за стимулиране на клетъчния растеж се използва (стромален получени фактор-1, SDF1) и костен морфогенен протеин (костен морфогенетичен протеин-7, BMP7).

Тези фактори правят собствени стволови клетки на пациента, които започват да  произвеждат тъкани на зъба и в строго определена посока, образувайки пълен зъб и правилна форма. Резултатът е почти естествено отглеждани зъби.

В резултат на откриването на проф Мао сега има възможност само за 9 седмици, за да  израсте нов  зъб директно в устата на пациента.

Това е наистина революционно откритие! Споделете информация с приятели – дори и ако те ще бъдат изненадани.

Източник : http://socfit.info/zdorove/sensaciya-teper-vyrastit-zuby-stanet-vozmozhnym-v-lyubom-vozraste/2

Крис сервиз

Крис сервиз

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association