Доказателства за наличие на други цивилизации в света

Доказателства за наличие на други цивилизации в света

Дебатите за произхода на нашата Вселена и историята за зараждане на живота на Земята са винаги актуални.

nlo

Науката не е в състояние да отговори на повечето от въпросите, което води до появата на различни теории. Според теория на поликонтактите, в миналото Земята е била посетена от представители на извънземни цивилизации, които най-вероятно са довели до появата на човешката раса. Много от древни артефакти са доказателства за такъв сценарий.

Едно такова доказателство са скритите артефакти. Фигурата ни напомня за съвременните астронавти, облечени в костюм. Много изследователи не вярват, че първобитното общество, което гръцкия историк Херодот нарича “племе от кръвожадни войници” може да създаде подобна „скулптура”.

космонафт

Полския професор Сергей Лоладов е намерил интересна плоча с рисунки в Непал. Опитите за дешифриране на надписите върху плочата са завършили с неуспех. Професорът по етнология Робин Евънс, е направил анализ на откритите  от Лоладов дискове, в резултат на което решил да организира експедиция до Тибет. Там му разказали местни легенди за хора от космоса, който донесли на Земята тази и други подобни плочи.

летяща чиния

Много от древни йероглифи едновременно с изображенияята на човешки и животински същества съдържат и рисунки със странен характер. На плочите са изобразени и същества подобни на астронавти.

Стени с мистериозни рисунки са открити както в пустинята Сахара така и в Южна Америка. Възрастта на пещерни рисунки варира от 8000 до 15 000 години. Някои изображения карат изследователите да предполагат, че тези рисунки може да са използвани,  както табла/панели за общуване между примитивните племена и  гости от други планети и измерения.

нло

нло

нло

В джунглата на Мексико са намерени останките на древния град Паленке. По време на управлението на вожда на племето Мая Пакал, Паленке е едно от най-силните в региона. След смъртта на Пакал, той е погребан в пирамида. На рисунката е изобразено как душата на Пакал  попада в нещо подобно на космически кораб и се връща към звездите.

нло

Източник : http://earth-chronicles.ru/news/2016-12-14-99332

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 2]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association