Apple заедно с iPhone 8 може да представи и  Ferrari iPhone

Apple заедно с iPhone 8 може да представи и Ferrari iPhone

В Китайският еквивалент на Twitter – услугата за микроблогинг Weibo е публикуван изтекъл документ от Apple, разкриващ подробности за версиите на следващото поколение смартфон на “ябълката” .

На следващата година, компания планира наистина да изненада феновете си със различени смартфони. Всичко това е минималното очакване  от нея, в края на краищата през 2017 г. е 10 годишнина от пускането на първия iPhone. Ето защо, “осем” от Apple трябва да бъде революционен.
 
В тази връзка често се мярка информация в медиите, че в iPhone 8 се очаква пълен редизайн и  смартфонът ще получи OLED-дисплей, и хардуерният Home бутон ще се превърне в един виртуален бутон. Не много отдавна, също излезе на бял свят информация, че специално за китайския пазар на следващото поколение iPhone ще получи втори слот за SIM-карта.

iphone 8
 
AppleInsider е решил отново да предизвика интерес към още не пуснатият смартфон. Позовавайки се на услуга Weibo на, издание съобщава, че през 2017 г. Apple ще въведе само три варианта на новия смартфон: iPhone 8, iPhone Plus 8 и премиум модел Ferrari.
 
Последно, както е видно от изтеклата информация е AMOLED-дисплей, който ще отнеме почти цялото пространство на устройството. Освен това се очаква, че iPhone Ферари ще бъде първият смартфон на Apple, който ще поддържа безжично зареждане.
 
Заслужава да се отбележи, че има версия на незначителни промени в следващия iPhone. 

Източник : https://naked-science.ru/article/hi-tech/apple-naryadu-s-iphone-8-mozhetShishe.bg

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Свързани новини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association