Бъдещият “убиец” на  Tesla показа своето “лице”

Бъдещият “убиец” на Tesla показа своето “лице”

Американската компания Фарадей Future пусна нов материал за своя електрически кросоувър, който се нарича убиецът Tesla.

faradei

Американците продължават да подгряват обществения интерес за новия си електрически кросоувър, който ще дебютира на 3 януари в CES и според самата компания, ще “унищожи” Tesla Model X.

faradei

В това време, компанията показа по-информативно закачка – за последен път те са били ограничени до разкриването на фигурата на предната решетка. На новото изображение може да се види, е точно една и съща фигура, и в допълнение към това по-напред диод “monofara”, които, без прекъсване, линия очертава пред оптиката и рязко наклонен качулка.

faradei

Всъщност, това завършва нова информация за бъдещето новост. Но ако добавите към тази закачка пуснатите по-рано шпионски снимки на прототипа, картината става по-ясна. Въпреки дебелия слой на камуфлаж, можем да кажем, че това определено ще бъде кросоувър и освен това много просторен.

faradei

Производство на модела на ще започне след дебюта в нашата собствена фабрика споделят от Фарадей Future, която се строи в Невада. За изграждането на завода компанията е привлякла инвестиции от един милиард долара. 4500 нови работни места ще бъдат създадени от фабриката.

FFZERO1

Това не е първият опит от страна на компания да се опита да отстрани Tesla. В миналогодишния CES, компанията за потребителска електроника е представила концепция на Фарадей Future, електрически хипер-автомобил FFZERO1. Съвкупната мощност на електрическия мотор достига 1000 конски сили, ускорение до 100 км / ч отнема по-малко от три секунди и максимална скорост от над 320 км / ч.

FFZERO1

В купето обаче за жалост може да седи само водачът на автомобила, който е защитен от всички страни от система за сигурност, както и множество сензори постоянно следят биометричните му данни. 

FFZERO1

Източник :http://quto.ru/journal/curious/71597/#2_3

Крис сервиз

Крис сервиз

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association