Компанията Subaru показа свойте обновени  WRX и WRX STI

Компанията Subaru показа свойте обновени WRX и WRX STI

Японската автомобилна компания Subaru представи актуализирани версии на Subaru WRX и WRX STI на автомобилното изложение в Детройт.

Първото нещо, което хваща окото в екстериора на новия WRX и WRX STI – и може би по-агресивна форма на предната броня и по-тясната фалшива радиаторна решетка. В допълнение, горната версия  вече са инсталиран и адаптивни LED фарове.

wrc

Модернизираните автомобили също имат по-голям екран на мултимедийната система – 5.9 инча, вместо предишната 4.3. И все пак компанията  е наблегнала на подобряването на материалите за декорация в ръчна и облицовката на вратите променена. Както Drome отбелязва, дължащи се на употребата на по-дебели странични прозорци и абсорбиращи звука материали модернизиран интериор и акустичен комфорт.

wrc

Въпреки това, основното нововъведение на версия STI – е промяна в системата за задвижване на всички колела. Сега работата на централния диференциал DCCD (Driver Controlled Center Differential) е напълно отговорена за електроника. Преди модернизацията е полу-DCCD – блокиран от сила с помощта на електронно управляван съединител.

wrc

Като част от двигателя, нищо не се е променило. WRX все още е оборудван с двулитров обем на двигателя от 268 к.с. и въртящ момент от 350 Nm, а WRX STI – 2,5-литров капацитет единица на 305 к.с. и въртящ момент от 394 Nm. WRX се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия или CVT, докато за WRX STI е достъпна само механична скоростна кутия.

wrc

wrc

wrc

Имайте предвид, че въз основа WRX и Impreza WRX STI е платформата от предишното поколение, въпреки че производството на новата Impreza Subaru започна още през 2016.

Източник : https://cont.ws/@skyline/487954

Крис сервиз

Крис сервиз

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association