Сатурн влиза Стрелец на 26 Януари 2017

Сатурн влиза Стрелец на 26 Януари 2017

На 26 Януари ще се случи важно събитие в небето: Сатурн ще напусне знака на Скорпион, в който той е бил дълги 2,5 години и ще влезе в Стрелец. Разбира се, това е благоприятен ход, защото Скорпион – е сложен знак, в който Сатурн се чувства трудно, което беше съпроводено с криза във външния свят и в напрегнато състояние на съзнанието на хората.

Сатурн в Скорпион издига страховете на повърхността, повишен стрес, създават усещане за заплаха и необходимостта от борба.

Стрелец – знак управляван от Юпитер, е свързан с положителна нагласа и оптимизъм. Това е знак на духовността, вярата, учители, успех, поставянето на амбициозни цели и одобрение на високи идеали. Стрелец мотивира изучаването на различни култури и мъдростта в основата на духовното познание. По този начин, на прехода от Сатурн в Стрелец е нов етап в живота на обществото като цяло и на отделния човек.

Въпреки това, една нова тенденция и настроението ще бъде показана веднага. Сега Сатурн се движи в прехода между Скорпион и Стрелец, който се нарича Gandanta . Gandanta – е комплекс на мястото на зодиака, който довежда до кръстопът на две противоположни знака на природата: водата и огъня. В gandante планета преминава в трансформацията, разкрива сложната кармата и поставя предизвикателство към човека. Така че сега може да се усети особено силно напрежение, вътрешни раздори и необходимостта от промени в моделите мислене. Движението в gandante Сатурн извършва сега и ще продължи през февруари, постепенно намаляване на напрежението, оставяйки повечето напрежение в знака на Стрелец. Върхът ще бъде достигнат, когато Сатурн  се премести в последните 48 минути на Скорпион и на първите 48 минути на Стрелец (минути показват разстоянието от градуса), това ще се случи на 03 февруари.

Преходът на Сатурн в Стрелец ще бъде нова положителна фаза, тя започва с разрушаването на старата и трансформацията в съзвездието Мула, което е първообраз божество Nirriti представляващата мизерията и унищожаване. Сатурн ще се премести в Мула Direct посока преди 06 април, а след това да вземе ретроградно движение и ще се движи назад в Стрелец, докато тя отново ще влезе в Скорпион на 21 юни. Сатурн ще бъде ретрограден от 06 Април до 25 Август – това е друго движение gandante, че е в обратна посока ще се усети още повече. Сатурн буквално  “се вози на резервоара” в нашите болни точки, прави промяна, позволява да се расте духовно, да се напуснат старите порядки и деструктивни модели на мислене, за да се прероди в чисто духовната енергия на Стрелец. Сатурн в Стрелец ще се завърне отново на 26 октомври.

Такова движение на Сатурн през 2017 г. е много трудна, но важна стъпка в живота на всеки човек. Разбира се, всеки ще се почувства въздействието му по свой собствен начин и с различна интензивност, в зависимост от индивидуалния хороскоп. Сатурн Transit също създава период в живота на “градина-сати”, което се превежда като “7 и половина” и представлява 7,5 години, когато Сатурн се движи до 12, 1 и 2 на дом на Луната. “Sade-сати” – този път на дълбока трансформация, е среща с неговата карма, която изисква прочистване, този период на уроци и задачи. Особено актуални транзити на Сатурн през 2017 г. ще бъдат в състояние напълно да се “възползват” от големите уроци на Сатурн.

Призовавам читателите да не се паникьосвайте и не се страхувайте да изживеете кърмата на Сатурн. Влиянието на транзита му ще бъде различен за всеки човек, в зависимост от неговия хороскоп. Но тези, на които Сатурн “изглежда тежък,” Аз предлагам да се помни, че тази планета е много мъдър учител, дава огромни възможности за растеж. Сатурн премахва всичко илюзорно и ви прави какъвто сте в действителност и каквото ви пречи да се развива. Разбира се, понякога като лишаване може да бъде болезнено, но с течение на времето, благодарение на него можете да осъзнаят ценни уроци от своята тиха универсална любов ни учи Сатурн.

Източник : http://vedapsy.com/2017/01/20/сатурн-переходит-в-знак-стрельца-26-янв/

Крис сервиз

Крис сервиз

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Свързани новини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association