Търсите техника?

dssale.com banner
Източното крайбрежие на Съединените щати страда от крайбрежни наводнения

Източното крайбрежие на Съединените щати страда от крайбрежни наводнения

Освен снежна буря, Масачузетс поразен от комбинация от астрономически приливи и силни ветрове до 120 km/h. Крайбрежните наводнения достигнаха рекордно ниво в Бостън. Метеоролозите обясняват какво се случва с комбинация от високи астрономически отливи, причинени от Суперлуна.

Водата наводни тротоарите и улиците, блокира автомобили и блокира станцията на метрото. интензивността на наводненията достигна и може би дори надмина силата на бурята през 1978 г., което се дължи на комбинация от високи астрономически приливи причинени от Суперлуна в понеделник, която донесе силни ветрове на брега по време на прилива, и покачването на морското равнище.

През февруари 1978 г. зимна буря, която удари Нова Англия, актуализира рекордите и уби 54 души. Тогава в Бостън вълните стигнаха до 3 метра и по-нагоре. Направени в четвъртък снимки на счупени вълноломи и вода, изливаща се по улиците на столицата, ужасно напомняше за най-силната снежна буря преди четиридесет години.

Бурята от 1978 г. беше опустошителна. Наводненията са актуализирали рекордни цифри в Бостън, според Националната метеорологична служба.

Циклонът продължава да се ядосва, снимките и видеоклиповете, публикувани в социалните мрежи, показват, че водата тече през ниските райони на Бостън и носи огромни парчета лед. Метростанция “Аквариум” е затворена в резултат на наводнението.

В “Туитър” Националната метеорологична служба в Бостън, отбеляза, че въпреки че ще отнеме няколко дни във вода, най-лошото е минало. Но супер ниската температура, която ще дойде след това, ще доведе до замръзване на водата, изтеглена на брега.

Бостън не е единственият град в Масачузетс, който изпитва наводнение. Същата ситуация се е развила и в градовете Салем и Глостър.

Крайбрежните наводнения има и в Мейн, Ню Хемпшир и Ню Джърси. В същото време в Балтимор същият циклон донесе силни ветрове от запад, бутна всичката вода от брега, което доведе до най-ниския прилив от 1997 г. насам.

http://earth-chronicles.ru/news
Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

[Total: 1   Average: 5/5]

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association