18-ядреният Predator с 2 видео карти GTX 1080 Ti излиза през февруари, Acer показа и нов Nitro лаптоп

18-ядреният Predator с 2 видео карти GTX 1080 Ti излиза през февруари, Acer показа и нов Nitro лаптоп

Няма да е технологично изложение, ако Acer не представи нещо чудовищно, гигантско и супер набиващо се на очи. Традиция е все пак. След лаптопа за 17 хил.лв, сега за CES 2018 идва ред на брутален десктоп компютър. Най-новото попълнение в геймърската линия Predator е Orion 9000 – с full-tower кутия, крещяща светодиодна типично геймърска визия и толкова мощност под капака, че… ще видите малко по-надолу.

Охлаждането е водно и светещо, но работи съвместно със система за разделно движение на въздуха в машината, за да може както да е ефективно и да позволява овърклокване, така да е и тихо. Самите чаркове са лесно достъпни през стъкления панел, който отваряте без нуждата от инструменти.

Сега към по-интересното. Orion 9000 е захранен от 18-ядрен/36-тредов Intel Core i9, две видео карти Nvidia GeForce GTX 1080 Ti, M.2 NVMe SSD и SATA 6Gbps HDD и 128 GB RAM.

Кутията на Orion 9000 е специално създадена, за… LAN партита. Има си удобни дръжки и колелца, защото нищо не може да се сравни с това да играете Diablo 2 на 18-ядрена машина (или само нашитe LAN партита продължават да са с Diablo 2?). Имате и една камара портове, между които два USB 3.1 Gen 2 (Type-C и Type-A), осем USB 3.1 (1хType-C и 7хType-A) и, по някаква причина, два USB 2.0 порта.

Изненадващо, от Acer обявиха цена от 1999 щатски долара за “базовата конфигурация” на машината (още не е уточнена от Acer), когато тя излезе на пазара през февруари, което означава, че гореописаната конфигурация с 18-ядрения процесор вероятно ще изисква ипотечен кредит.

Накрая Acer представи и новия си 15-инчов лаптоп Nitro 5, насочен към кежуъл геймърите и потребителите, търсещи добро представяне за ААА игри на по-ниска цена. До сега винаги сме хвалили Nitro серията за изчистения й дизайн, но изглежда Acer са решили да избягат от него. Визията е по-геймърска от тази на предходни модели, а горния капак използва шарка, която видяхме и в миналогодишните Omen by HP.

Nitro 5 залага на мобилен чипсет Ryzen, видео картата – Radeon RX560, но поне има SSD с капацитет до 512 GB, до 32 GB RAM и богати възможности за свързване, включително USB Type-C, гигабитов Ethernet и HDMI 2.0. Цената е най-привлекателна в целия пакет. Началната конфигурация ще се появи на пазара за 799 щатски долара през април.

Източник: hicomm.bg

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Свързани новини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association