Търсите техника?

dssale.com banner
Предсказанията на Нострадамус за 2018 година

Предсказанията на Нострадамус за 2018 година

Известният френски средновековен астролог, лекар, учен и проф. Мишел де Норедам публикува своите предсказания в книга, озаглавена “Пророчествата на Мишел Нострадамус”.

Мишел де Норедам, по-известен с латинското име Нострадамус, прогнозира през 2018 г. не само природни бедствия, но и началото на третата световна война.

Нострадамус прогнозира много събития, които действително се сбъднаха през следващите векове. Едни от предсказанията на Нострадамус – Революцията в буржоазната във Франция, идването на Адолф Хитлер на власт и терористичните атаки от 11 септември 2001 г. в Съединените щати, и т.н.

В резултат на войната ще има икономически колапс, който ще бъде дълъг и мащабен.

Човечеството също ще страда от природни бедствия, сред които и изригването на Везувий близо до Неапол. Вулканът ще разтърси земята на всеки пет минути. Ще умрат повече от шест хиляди души, а бедствието ще бъде подобно на изригването на Везувий 24ти август, 79 г., когато древния римски град Помпей е бил погребан под слой от вулканична пепел.

Вълната от земетресения, която залива западната част на Съединените американски щати, ще се усеща в целия свят. Противно на прогнозите на НАСА, Нострадамус твърди, че комета ще падне на планетата Земя не през следващите сто години, а през 2018 г.

Единствената положителна прогноза е увеличаването на продължителността на живота до 200 години. Това ще бъде улеснено от напредъка в медицината. Хората също ще могат да говорят с животни.

В същото време в резултат на глобалното затопляне ще има много горски пожари. Дали ще вярваме или не на предсказанията на Нострадамус, този въпрос остава открит.

Не всички предишни “откровения” му се оказаха верни.

Източник: http://earth-chronicles.ru

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

 

[Total: 1   Average: 5/5]

Свързани новини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Гласувайте за нас в Bgtop.net !

BGtop


Всички ремонти
sokche.com
starwatches.eu

Facebook User Timeline

Close
National CPR association