Три дисплея се сливат в един с тази джаджа на Asus

Три дисплея се сливат в един с тази джаджа на Asus

Asus може и да нямаше голяма пресконференция в рамките на CES, но компанията все пак успя да привлече погледите със своята ROG Bezel-free Kit. Създадена специално за геймъри, използващи мултимониторни конфигурации, тази джаджа елиминира рамките на мониторите и на практика създава единно визуално поле. И го прави с един номер, стар като света – пречупване на светлината.

Комплектът включва лещи под формата на дълги правоъгълни ленти, които застават на рамките на мониторите ви под ъгъл от 130 градуса. Така изображението бива “издърпано” върху празното пространство, за да се създаде илюзията за единен екран. От ASUS казват, че “ъгълът [от 130 градуса] е изчислен след дълги тестове, за да бъде осигурено най-добро зрително изживяване”.

Магическата джаджа ще бъде достъпна за покупка през първата половина на годината. Цената още не е известна.

Тайванският производител показа още няколко неща, които заслужават внимание. На първо място това е атрактивната механична клавиатура Strix Flare, която използва Cherry MX RGB суичове и специален дизайн, предотвратяващ изплъзванията на пръстите от бутоните по време на игра. Тя също така идва с осветителната технология Aura Sync, която позволява на потребителите да персонализират цветовете и цикличността на осветяването и да ги синхронизират с тези на другите продукти с марка Asus, които притежават.

Отново свързано с Aura Sync е последното предложение тук. То се нарича Aura Terminal и представлява четириканален RGB контролер, с който може да синхронизирате светлинните ефекти на машината си със случващото се в играта. Или поне да се уверите, че цветовете на всичките ви светодиодни продукти, поддържащи Aura Sync, са по ваш вкус.

Източник: hicomm.bg

Най-добрите дневни оферти!

Най-добрите дневни оферти!

Loading

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Свързани новини

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Facebook User Timeline

Close
National CPR association